Därför kan glasögon för herr få kvinnor på fall

Om du är en man som oroar dig för att glasögon kommer att avskräcka kvinnor så ska du veta att du är långt från sanningen. Numera finns det gott om studier som har visat att kategorin glasögon herr faktiskt inkluderar modeller som har precis motsatt effekt. En del kvinnor anser till och med att de attraktivaste männen är de som bär glasögon!

Men vad beror detta på? Vi tar en titt på några egenskaper som mannen som bär glasögon får sig tillskriven oavsett om han har dem eller inte!

Glasögon för herr signalerar förmågan att se framåt

En kvinna som är ute efter ett seriöst förhållande kan få intrycket av att en man med herrglasögon är en person som ser framåt. Han blickar långt framåt fysiskt och mentalt. Han är en person som förstår att ett förhållande inte bara är nu och här. Det är något som gör att glasögon herr bär kan anses vara ett tecken på ett bra val för livspartner (mannen då alltså och inte glasögonen!).

En man som ser framåt anses vara:

  • En förlåtande person
  • En man som vill bilda familj
  • En man som kan planera semestrar
  • En man som kan ta ansvar för utgifter

Män med glasögon ser smarta ut

Det finns förstås också gott om kvinnor som är ute efter en intellektuell man att ha djupa samtal med. När en man bär glasögon så kan han ge intrycket av att vara lite smartare. Han ser intellektuell ut och det gör omedelbart att många kvinnor finner honom lite extra intressant.

En mogen look

Dessutom kan ett par glasögon ge intrycket av att mannen som bär dem är mogen. Han vågar har brillor istället för linser på sig. Det upplevs av många kvinnor som en trygghet och mycket positivt. En mogen man är ju också en man som kan vara redo för att ha ett seriöst förhållande och bilda familj.

Föräldrar tycker om pojkvänner med glasögon

En annan sak som de flesta är medvetna om är att föräldrar tenderar att se på män ungefär som deras dotter gör. Om du tycker att en man i herrglasögon ser smart och mogen ut så är chansen god att dina föräldrar tänker likadant.

I glasögon för herr vågar du alltså ta ett möte med hennes föräldrar med vetskapen om att det kan gå mycket bra. Du vinner poäng redan då de ser dig!

En man i glasögon är passionerad!

Den som har sett de gamla Stålmannenfilmerna vet ju att det är glasögonnörden som förvandlas till superhjälte. Där bakom glasögonen finns det en passionerad man som kan göra helt otroliga saker. Att detta är rena rama fantasin spelar ingen roll. Bara att du vet att många kvinnor tänker på detta sättet kan hjälpa dig att välja rätt glasögon för herr. Clark Kent stil förstås!

En man i glasögon har gott självförtroende

Ett gott självförtroende är attraktivt. Om en man bär glasögon så visar det att han vågar vara sig själv. Han gömmer inte sitt synfel med linser. Det ser så bra ut att du kanske till och med vill ha glasögon trots att du egentligen inte behöver dem bara för att utstråla denna självsäkerhet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *